menu

Gábor Csordás - Adventures in Sound


Tanulj zenélni Gábortól!


Tanulj zongorázni, zenélni, zenét szerkeszteni! Több mint 15 év tanítói tapasztalattal várlak óráimon.

Megtanulhatod kedvenc dalaidat zongorázni! Nem csak etűdökön és népdalokon keresztül lehet megtanulni zongorázni, hanem népszerű, modern számokat játszva is. Jó hangulatban, motiváltan lehet ismerkedni a hangszerrel – így meg fogsz lepődni milyen hamar érhetsz el eredményeket.

Haladóknak is segítek fejleszteni a stílusérzéket, a magabiztosságot, repertoárt, biztosabbá és színesebbé válik a hangszeres játékod. bővebb info itt: https://gaborcsordas.com/zongoraoktatas

A boogie-tól a modern jazzig minden irányzatot tanítok. Saját, 15 éve finomított és gyakorolt módszeremmel lépésről-lépésre tudsz elmerülni ebben a varázslatos világban, amit a jazz ritmusa, és a szabad improvizáció jelent. Megtanulsz dögösen játszani, rögtönözni, haladóbb szinteken pedig a jazz óriásainak stílusában is játszani. Kitekintünk azokba a műfajokba is, amelyekre hatott a jazz, pl. a funk, soul, pop és világzene is.

Zeneszerkesztés számítógépen Logic vagy Ableton programokkal. Izgalmas, szórakoztató játék, és egyben az új évszázad talán legfontosabb zenei képessége a számítógép ismerete a zeneszerzésben. Megtanuljuk az alapokat a sound design, mixing és mastering területén, és csodákra leszünk képesek 🙂 Haladóknak a music production során olyan gondolkodásmódot szerzünk, és olyan trükköket tanulunk, amikkel sikeres elektro- vagy popdalokat vagy filmzenéket tudunk írni.

Milyen logika bújik meg a zeneművek mögött? Muszáj egyetemre járni ahhoz, hogy popdalokat írjunk vagy megértsük őket? Megismerjük az akkordokat, skálákat, ritmusokat és képesek leszünk könnyedén átlátni, hogyan “működik” a zene. A zongorán vagy zeneszerzésben létfontosságú képesség ez akkor is, ha nem akarunk “profi” zongoristák vagy előadóművészek lenni. Stílusonként lebontva is megismerkedünk az adott zenei világban való tájékozódáshoz szükséges elméleti alapokkal.

Haladó szinten pedig a modális skáláktól kezdve a tengelyrendszeren át bármilyen őrülettel tudunk foglalkozni, határ csak a csillagos ég 🙂

magamról röviden

40 éves vagyok, Budapesten születtem. A zenével gyermekkorom óta foglalkozom. 14 évesen kezdtem zenét szerezni, és megismerkedni a számítógépes zeneszerkesztéssel. 21 évesen a Hilton szólózongoristája voltam. 28 éves koromtól kezdtem világutazásomat, előbb 4 évet éltem Berlinben, később bejártam a világot Alaszkától a Horn-fokig, 2019-ben Japánban turnéztam 5 főbb városban. 3 szólózongora, egy jazz trio, és két groove/funk saját lemezem jelent meg, amellett hogy számos előadó albumán közreműködtem mint zeneszerző, hangszerelő és zongorista. 2019-ben az Egodetox c. film soundtrackjével elnyertem a Bujtor filmfesztivál zeneszerzői különdíját.

Számos híres külföldi előadóval játszottam együtt, ahogyan én magam is koncerteztem szólóban és saját zenekaraimmal.

filozófia

Azt gondolom hogy itthoni viszonylatban kiemelkedően “világlátott” vagyok, és ez a tapasztalat tükröződik a zenei felfogásomban csakúgy, ahogyan a tanítói filozófiámban. Több mint 15 éve tanítok magántanítványokat, és számtalan különböző diákom volt 12 éves orosz csodazongoristától kezdve nyugdíjas ezermesterig. Mindenkire nyitott vagyok, és ha van egy erősség, amit kiemelnék magammal kapcsolatban az az, hogy mindenki számára megtalálom azt az utat, amin a zenéhez a legjobban tud közeledni. Nincsenek sablonok és kötöttségek, csak egy tanár és diák közötti jó viszony, amely motiváló és korrigáló is egyben.

A jelenlegi vírushelyzet miatt lehetséges az órákat részben, vagy egészében online módon folytatni.

Hívj most!

+36-30-811-6331

Helyszínek

XI. kerület

Árak

1 óra 10000ft (30eur) / 60 perc

4 x 1 óra (4×60 perc) 32000ft (90 eur) : 8000ft/óra

10 x 1 óra (10×60 perc) 70000ft (200 eur) : 7000ft/óra

Kapcsolat • play_circle_filled

  01. Corazón

 • play_circle_filled

  02. Dayride

 • play_circle_filled

  03. Zamárdi felől (órák kérdése)

 • play_circle_filled

  04. Kend be a hátam

 • play_circle_filled

  05. Palacsinta

 • play_circle_filled

  06. Ott állt a stégen

 • play_circle_filled

  07. Yachts

 • play_circle_filled

  08. Fűzfák alatt

 • play_circle_filled

  09. Szabad egy táncra?

 • play_circle_filled

  10. Hajnali lityegés

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play